•  (+381) 060 607 04 16
  •  office@sekcns.org
  •  Trg galerija 4, 21000 Novi Sad
"Svadbena zvona" na "Teatru na moru"

"Svadbena zvona" na "Teatru uz more - ljetna scena", Split

"Svadbena zvona" na "Teatru uz more - ljetna scenaW u Splitu 24. jula 2024. godine.

Igraju: Ivana Vukčević, Đorđe Kukuljica i Mihajlo Nestorović

Režija: Peter Srpčić

Tekst: Davor Špišić

Produkcija: SKC Novi Sad

Srednjoevropski kulturni centar Novi Sad na Teatar uz more stiže s hvaljenom komedijom “Svadbena zvona” u izvedbi nagrađivanih glumaca Ivane Vukčević, Đorđa Kukuljice I Mihajla Nestorovića.

Komedija “Svadbena zvona” istinska je burleska i komedija zabune s elementima melodrame i s ciljem da publiku uvuče svom pažnjom u kazališni vrtlog tuđih života. No, i u tuđim životima ponekad nije teško se prepoznati, a u dobroj komediji i tome i nasmijati.

Kriteriji po kojima živimo živote tražeći poslovne uspjehe i ljubav znatno su se izmijenili posljednjih godina. Ljudskost postaje mana a samoća i ranjivost tjeraju nas ponekad na sulude korake.

Baš tako i jedan profesor u potrazi za kruhom daje oglas za suprugu koja će mu brakom donijeti i hrvatsko državljanstvo dok ona sanja o ljubavi i čovjeku njenog života. Novopečeni bračni par mora proći rigorozne kontrole pa policija mladencima često upada u stan. Iz žarke želje da se privid normalnosti održi svaka nova situacija postaje sve zapletenija i smješnija a komedija zabune dostiže vrhunac.

Srednjoevropski kulturni centar

Trg galerije 4
21000 Novi Sad
Vojvodina, Srbija

Email: office@sekcns.org

Telefon: (+381) 060 607 04 16